- Aitoa Vintage- ja Army -muotia

Brandit Fashion Army Clothing

Henkilötietojen ehdot

GDPR - General Data Protection Regulation

Johdanto

Henkilökohtaisten tietojen suojaaminen on meille tärkeää. Noudatamme tiukasti henkilötietojen suojaamiseen sovellettavaa lakia, jotta voit käyttää sivujamme ja tehdä ostoksia turvallisesti. Haluamme kertoa miten keräämme, käsittelemme, tallennamme, siirrämme, välitämme ja poistamme keräämämme henkilökohtaiset tiedot. Alla kohdassa 1.1. voit lukea, kuinka voit käyttää oikeuksiasi henkilötietolain nojalla.

1. Yritys ja yhteystiedot

Basiswear, Y-tunnus (Tanska): 32086292, on yritys, joka kerää, käsittelee ja käyttää henkilökohtaisia tietojasi. Basiswear on yhtiö, joka omistaa Army Starin – siksi tästä lähtien kutsummekin Basiswear yhtiötä nimellä "Army Star".

Voit olla yhteydessä Army Stariin seuraavien yhteystietojen kautta:

  • Osoite: Army-Star.eu, Nannasgade 28, 2200 Copenhagen N, Denmark
  • Puhelin: +45 88 27 67 87
  • Sähköposti: info@army-star.eu

1.1. Oikeudet henkilötietolain ja tietosuojalain (GDPR - General Data Protection Regulation) nojalla

Voit aina ottaa yhteyttä Army Stariin edellä mainittujen yhteystietojen kautta, jos haluat kuulla lisää siitä, mitä henkilötietoja olemme tallentaneet sinusta. Tarjoamme tiedot aivan ilmaiseksi. Olet myös erittäin tervetullut ottamaan meihin yhteyttä käyttääksesi oikeuttasi henkilötieto- ja tietosuojalain nojalla.

Oikeuksiasi ovat mm.:

  • Oikeus saada tietää, mitä henkilötietoja yhtiöllä on sinusta
  • Henkilökohtaisten tietojen korjaaminen ja muuttaminen
  • Henkilökohtaisten tietojen käytön estäminen ja/tai poistaminen
  • Oikeus saada tiedot esteettömässä ja helpossa muodossa

Huomaa kuitenkin, että emme voi poistaa kaikkia henkilötietojasi, jos ne tulee säilyttää lakisääteisten vaatimusten nojalla, esimerkiksi kirjanpitolainsäädännön vuoksi.

2. Henkilötietojen kerääminen, käsittely, käyttö ja poistaminen

Army Star kerää henkilökohtaisia tietoja sinusta. Teemme niin siltä osin kuin se on välttämätöntä ja tarpeellista, jotta voimme palvella sinua sekä varmistaaksemme, että tilauksesi käsitellään ja toimitetaan oikein. Army Star kerää myös tiettyjä tietoja markkinointia varten (katso kohta 2.3). Nämä tiedot ovat henkilökohtaisia tietoja, jotka voidaan yhdistää fyysiseen henkilöön. Näitä tietoja ovat esimerkiksi nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Army Star ei pääsääntöisesti kerää arkaluonteisia henkilökohtaisia tietoja, mutta tietyt tiedot voivat tietyissä tilanteissa olla arkaluonteisia asianomaiselle henkilölle. Siksi varmistamme suurella vaivalla, että henkilökohtaisia tietoja suojataan tarkasti ja turvallisesti..

Käsittelemme myös henkilötietoina ne tiedot, jotka kirjaat avatessasi asiakastilin ja kun teet tilauksia sivustomme kautta.

Sinusta kerättyjä henkilötietoja säilytetään 5 vuotta, jonka jälkeen ne poistetaan, ellei ole välttämätöntä ja tarpeellista syytä säilyttää tietoja pidempään.

2.1. Asiakastili

Voit luoda Army Star -asiakastilin kirjautumalla sisään Army Starin kotisivuilla tai voit luoda tilin, kun teet ensimmäisen tilauksesi. Tilin käyttäjänä voit:

  • Nähdä ja/tai vaihtaa haluamasi laskutus- ja toimitusosoitteen
  • Nähdä nykyiset ja tehdyt tilaukset
  • Ladata tilausvahvistukset ja laskut sekä mahdolliset hyvityskirjeet
  • Tilata uutiskirjeen ja lopettaa uutiskirjeen tilauksen

2.1.1. Asiakastilin luominen

Army Starin asiakastilin luomiseen tarvitaan seuraavat välttämättömän tiedot:

  • Sähköpostiosoite
  • Salasana
  • Etunimi
  • Sukunimi
  • Käyttöehtojen hyväksymien

2.1.2. Asiakastilin käyttö

Army Star tarvitsee sinun oikean kokonimen, osoitteen ja maksutiedot, jos haluat käyttää asiakastiliäsi tilausten tekemiseen. Jotta Army Star voi lähettää sinulle tilausvahvistuksen, tulee sinun täyttää voimassa oleva sähköpostiosoite. Käytämme sähköpostiasi myös yleisesti ilmoittamalla sinulle tehdyistä tilauksistasi. Tämän lisäksi voit käyttää sähköpostiosoitettasi käyttäjätunnuksena, kun kirjaudut asiakastilillesi.

Selaimesi pysyy automaattisesti kirjautuneena tilillesi, jos et itse kirjaudu ulos. Kun olet kirjautunut sisään asiakastilillesi, voit käyttää sitä useaan eri tarkoitukseen kuten tarkistaaksesi osoitetietosi ja nähdäksesi aiemmat tilauksesi. Jos haluat vaihtaa salasanasi, tulee sinun ensin syöttää nykyinen salasana. Salasanasi tallennetaan salatussa muodossa, eikä muut voi nähdä sitä Army Starin palvelussa tai tietopalvelimissa.

2.2. Henkilötietojesi käsittely

Keräämme, käsittelemme ja tallennamme tietoja tilauksistasi sekä siitä, kuinka käytät kotisivujamme. Käytämme näitä tietoja tekniseen hallintoon, omiin markkinointitarkoituksiin (lue lisää kohdassa 2.3) ja estääksemme laittomia toimia. Henkilökohtaisia tietoja luovutetaan tai siirretään kolmansille osapuolille vain, jos: laissa niin sallitaan tai vaaditaan, se on tarpeen tilauksen täydentämiseksi tai olet antanut vapaaehtoisen, tietoisen ja erillisen suostumuksen. Jos tilauksen mahdollistaminen vaatii tietojen välittämisen, niin ne toimitetaan tarvittaville ulkopuolisille kumppaneille. Nämä voivat olla esimerkiksi posti-, logistiikka- tai maksuyrityksiä. Ulkopuolisilla kumppaneilla on lupa käyttää tietoja vain tavalla, joka toimii tilauksen mahdollistamiseen, ellet ole antanut suostumusta jatkokäsittelyyn.

Henkilötietoja käsittelee vain henkilöt, jotka on koulutettu käsittelemään henkilötietoja oikein ja turvallisesti.

2.3. Henkilötietojen käyttö markkinointiin, mukaan lukien uutiskirjeet ja ilmoitukset

Käytämme henkilötietojasi myös muihin tarkoituksiin kuin tilausten tekemiseen, kuten: kotisivujemme käyttö- ja ostokokemuksen parantamiseen sekä kertoaksemme sinulle tilauksistasi. Jos ilmoittauduit vastaanottamaan uutiskirjeitämme, niin tietojasi voidaan käyttää myös: lähettääksemme sinulle erityisesti kohdennettuja ilmoituksia tai tietoa Army Starista sähköpostitse.

Näitä tarkoituksia varten, käytämme useita henkilökohtaisia tietojasi, kuten: varmistuksen, että olet vastaanottanut ja lukenut sähköpostiviestimme, tietoja käyttämästäsi laitteesta, Internet-yhteydestäsi, käyttöjärjestelmästä, päivämäärästä ja sivuillamme käyttämästäsi ajasta, katsomistasi tuotteista ja ostohistoriastasi.

Olet aina tervetullut käyttämään oikeuttasi ja kysymään lisää siitä, kuinka näitä tietoja käytetään. Lue kohdassa 1.1 lisää oikeuksistasi ja kuinka voit käyttää niitä.

2.3.1. Uutiskirjeet

Sinun tulee antaa sähköpostiosoitteesi, jotta voit vastaanottaa uutiskirjeitämme. Kun olet vahvistanut sähköpostiosoitteesi, niin Army Star lähettää sinulle uutiskirjeitä, alennuksia ja tarjouksia sähköpostitse. Tämän lisäksi hyväksyt, että voimme antaa tietojasi kolmansille osapuolille. Luovutamme tietojasi kolmansille osapuolille, joiden ansiosta voimme muokata uutiskirjeiden sisältöä mieltymyksiesi mukaan. Näin uskomme, että voimme luoda sinulle mielenkiintoisempia ja olennaisia uutiskirjeitä. Tämän lisäksi hyväksyt, että annamme tietojasi kolmannen osapuolen mainosalustoille, kuten Google, Facebook, YouTube, Instagram jne. Teemme tämän, jotta voimme tarjota sinulle kohdennettuja mainoksia. Yhteistyökumppanit, joille annamme tietojasi, toimivat meidän puolestamme. Mikään muu yhtiö kuin Army Star ei tule ottamaan sinuun yhteyttä, kun sallit meidän lähettää sinulle uutiskirjeitä.

Voit aina irtisanoutua uutiskirjeistä yksittäisen uutiskirjeen alaosasta löytyvän linkin kautta tai ottamalla yhteyttä osoitteeseen info@army-star.eu.

2.3.2. Mainonta

Henkilökohtaisia tietojasi käytetään myös Army Starin markkinoinnissa bannerimainosten kautta. Bannerimainokset ovat kolmannen osapuolen verkkosivustoissa näkyviä mainoksia. Tätä varten käytämme evästeitä ja pikseleitä. Voit lukea lisätietoja evästeiden käytöstä kohdasta 3. Haluamme, että mainokset, joita näet ovat sinulle kohdennettuja ja mielenkiintoisia. Siksi saatat nähdä kolmannen osapuolen kotisivuilla tuotteita, jotka olet jo aiemmin nähnyt verkkosivustollamme. Bannerimainoksien kautta voimme jättää tai välittää sähköpostiosoitteesi sekä anonyymit tiedot evästeiden avulla.

Olet aina tervetullut käyttämään oikeuttasi ja kysymään lisää siitä, kuinka näitä tietoja käytetään. Lue kohdassa 1.1 lisää oikeuksistasi ja kuinka voit käyttää niitä.

2.3.3. Kilpailut, markkina- ja mielipidetutkimukset

Osallistumalla kilpailuihin käytämme henkilökohtaisia tietojasi ilmoittaaksemme sinulle mahdollisista voitoista. Yksittäisissä kilpailuissa ilmoitamme osallistumista koskevat erityisedellytykset.

Käytämme myös tietojasi osallistuessasi markkina- ja mielipidekyselyihin. Keräämämme tiedot eivät ole tarkoitettu mainostarkoituksiin. Yksittäisissä kilpailussa voi ilmetä edellytyksiä, joista ilmoitamme erikseen. Vastauksesi annetaan tai välitetään vain kolmansille osapuolille osana yksittäistä isoa datatiedostoa eli tiedot ovat anonyymissa muodossa. Vastauksiasi ei julkaista.

Olet aina tervetullut käyttämään oikeuttasi ja kysymään lisää siitä, kuinka näitä tietoja käytetään. Lue kohdassa 1.1 lisää oikeuksistasi ja kuinka voit käyttää niitä.

3. Evästeet

Evästeiden hyväksyminen on edellytys käyttäessäsi verkkosivuamme. Jos rajoitat evästeiden käyttöä selaimessasi tai mobiililaitteessasi, ota huomioon, että sinulla voi olla vähemmän käyttömahdollisuuksia verkkosivuillamme. Et voi esimerkiksi tehdä tilauksia verkkosivujen kautta. Kun käytät Army Starin verkkosivuja, eväste asetetaan selaimeesi tai mobiililaitteeseen (kovalevylle). Voit lukea evästeiden rajoittamisesta ja estämisestä kohdassa 3.5.

3.1. Mitä evästeet ovat?

Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka saavat verkkosivumme toimimaan kunnolla käyttämässäsi laitteessa. Ne tallennetaan paikallisesti selaimeesi tai mobiililaitteeseesi (kiintolevylle) ja niiden tarkoitus on muistaa erilaisia asetuksia ja tietoja. Ne toimivat yhteistyössä antaen tietoja järjestelmällemme. Käytössämme on kaksi erilaista evästettä: istunnon evästeet ja tilapäiset evästeet. Istunnon evästeet poistetaan heti, kun suljet selaimen. Tilapäiset evästeet tallennettaan kiintolevyllä pidemmäksi aikaan. Tilapäiset evästeet erääntyvät 30 päivän kuluttua ja poistuvat sen jälkeen. Evästeiden tallentaminen auttaa meitä optimoimaan verkkosivuamme ja tarjouksiamme, sekä samalle voimme optimoida markkinointiamme. Lisäksi evästeet mahdollistavat sivuston helpomman käytön muistamalla erilaisia asetuksia, joten sinun ei tarvitse toistaa niitä jatkuvasti. Evästeiden avulla sivumme muistavat myös, jos olet lisännyt tuotteita ostoskoriin.

3.2. Mitä tietoja evästeet tallentavat?

Kaikki evästeisiin tallennetut tiedot ovat anonyymeja. Kun eväste on aktivoitu, sille annetaan tunnusnumero. Evästeet ja keräämämme henkilökohtaiset tiedot eivät ole yhteyksissä toisiinsa. Evästeiden avulla saamme vain tunnistusnumeroon liittyviä tietoja eli tietoja, jotka eivät ole välittömästi henkilökohtaisesti tunnistettavissa. Nämä tiedot voivat olla mitä sivuja olet käynyt ja mitä tuotteita olet nähnyt.

 3.3. Onko käytössä myös kolmannen osapuolen evästeitä?

Käytämme joitain yhteistyökumppaneita, jotka auttavat meitä kohdentamaan mainoksiamme tehden niistä mielenkiintoisempia juuri sinulle. Siksi tallennamme myös yhteistyökumppaniemme evästeitä selaimeesi tai mobiililaitteeseesi (kovalevylle). Nämä ovat väliaikaisia evästeitä, joiden käyttöaika on enintään 30 päivää. Kun evästeen käyttöaika päättyy, se poistetaan automaattisesti. Evästeisiin tallennetut tiedot voivat olla tietoja siitä mitä olet tehnyt verkkosivuillamme, mitä tuotteita olet nähnyt, mitä tuotteita olet ostanut, mitä tuotteita olet etsinyt, jne. Yhteistyökumppanimme rekisteröivät nämä tiedot ja käyttävät niitä mahdollistamaan sinulle kohdennettuja mainoksia ja uutiskirjeitä.

3.4. Mainosten kohdistaminen

Evästeiden avulla voimme kohdentaa ja tarjota sinulle mielenkiintoisia ilmoituksia. Ilmoitusten sisältö valitaan sen perusteella, kuinka käytät verkkosivustoamme ja näet niitä, kun vierailet muilla sivuilla, jotka sisältävät bannerimainoksia. Mielestämme voimme luoda sivuston käyttäjille ja asiakkaillemme paremman käyttökokemuksen, kun mainokset ovat käyttäjälle olennaisia.

3.5. Miten voit estää evästeiden käytön tai tallentamisen?

Voit muuttaa selaimesi asetuksia siitä, kuinka haluat sen käsittelevän evästeitä. Voit valita, että evästeet tallentuvat vain, jos hyväksyt ne. Samalla voit estää evästeiden tallentumisen tulevaisuudessa. Jos haluat sallia vain Army Starin evästeiden käytön ja tallentamisen, mutta estää yhteistyökumppaniemme evästeet, voit ottaa käyttöön ”Estä kolmannen osapuolen evästeet” -asetuksen. Löydät myös ohjeet, kuinka voit poistaa jo tallennetut evästeet selaimen asetuksista.

4. Mainosten kohdistaminen ja tiedon siirtäminen kolmansille osapuolille mainontaa varten

Osana mainosten kohdistamista ja bannerimainoksia käytämme useita yhteistyökumppaneita, jotka tallentavat evästeitä kun vierailet verkkosivuillamme. Käytämme seuraavia kumppaneita:

5. Suojattu tiedonsiirto

Kun tietoja lähetetään järjestelmien välillä, Army Star käyttää turvallista tietojen salausta TLS - Transport Layer Security ja SSL Secure Socket Layer -koodauksen avulla. Kaikki järjestelmät on suojattu sekä teknisesti että organisatorisesti siten, ettei tietoja pääse katoamaan, luvattomat henkilöt eivät pääse niihin käsiksi, sekä niin ettei tietoja voi hävitä, muokata tai paljastua.

Odota hetki

Tuote on lisätty ostoskoriisi

0 tuotetta – Summa 0,00 EUR

Shop for another 71,20 EUR and get a 10% Discount!